SÄKERHET

Passagekontroll

Ett passagesystem i premiumsegmentet med möjlighet till ett avancerat och integrerat inbrottslarm med brandvarning. Säkerhetssystemet är skalbart, från den enskilda centralenheten med upp till 64 kontrollerade dörrmiljöer, till flera hundratusen dörrmiljöer och kortanvändare, med eller utan larm. Utbyggnad sker i ett och samma system utan behov av dyra omkostnader för systembyte..

Integrerat larm

Det smarta passagesystemet har kompletterats med godkänt inbrottslarm i larmklass 1 och 2.
smartONE behöver endast uppgradera mjukvara i centralenheten och aktivera licensnyckel för
tillgång till önskad larmklass.

Central administration

När behovet växer och större eller flera säkerhetssystem önskas, kan TIDOMAT PW32 sammanfläta och hantera flera smartONE-objekt i ett och samma övergripande system.
Geografisk placering av objekten är inget hinder.

Skåplåslösning

Tidomat tillhandahåller skåp och skåplås som är kompatibla med smartONE. Övervakad öppning går att applicera på exempelvis nyckelskåp, värdeskåp, säkerhetsskåp, medicinskåp, datorskåp, mobilskåp och omklädningsskåp

Porttelefon 4G med molntjänst

Kombinerad porttelefon och kortläsare med touchskärm. Robust och exklusiv konstruktion i aluminium med hög korrosionsbeständighet. Porttelefonen kommunicerar med molntjänsten via 4G vilket gör att inget nätverk behöver dras ut till enheten. Alla tjänster och inställningar administreras med valfri webbläsare via en molntjänst.

Porttelefon med molntjänst

Fastighetslösning

Fastighetssystemet är en molnbaserad tjänst för digitalisering av fastigheter som förenklar elektronisk inpassering, skickande och mottagande av information, bokning av lokaler och andra objekt, debitering av bokningar, felanmälan och administration av fastighetsunderhåll etc.

Rulla till toppen