Registreringsterminal RT-9390
Registreringsterminal med beröringsfri avläsning och pekskärm

Registreringsterminal RT-9390 används av personalen för att registrera sin arbetstid i realtid, enkelt och rättvist för alla.

Alla orsakskoder som behövs för att generera en korrekt lön, t.ex. tjänsteärende, semester, övertid och sjukdom anger den anställde enkelt direkt på pekskärmen. Även registrering av projekt i realtid är möjligt. Vid varje registrering visas saldo på skärmen, som kvittens på utförd registrering. Även en signal ljuder för att tydliggöra händelsen.

Vid eventuellt nätverksbortfall sparar terminalen registreringar lokalt. När terminalen åter är online skickas de sparade registreringarna per automatik till servern vilket säkerställer den anställdes arbetade tid. Upp till 25.000 registreringar klarar terminalen att spara lokalt.

Registreringsterminal RT-9390 läser beröringsfria kort och taggar och ansluts enkelt via nätverksanslutning för Ethernet eller via WI-FI (tillbehör). Enheten kan fjärrövervakas och konfigureras på distans via en webbläsare. Terminalen får sin strömförsörjning via nätverks-kabeln som ansluts till en nätverksswitch med PoE-portar eller en PoE-injektor.

För högsta användarvänlighet har terminalen en pekskärm med stora tydliga symboler. Allt för att det ska vara enkelt och gå snabbt för den anställde att registrera sin arbetstid.

Fler exempel på funktioner som finns i terminalen är läsa meddelande, visa veckoschema, koppla kortdata, korrigera registreringar, ansöka om ledighet och lägga in frånvaro.


TEKNISKA DATA
Spänningsmatning:

PoE+ ( IEEE 802.3AT) (15-25W) Klass 1-3 via nätverkskabel.
POE-injektor SF-8093 finns som tillbehör.

Avläsningsteknik:

Beröringsfri MIFARE® 13,56 MHz ISO 14443A

Bildskärm:

10.1”, 1024 x 600 pixlar, TFT.

Fjärranslutning::

Ja.
Inställningar via webbläsare.
Spegling av applikation via VNC.

Placering:

Inomhus

Temperaturområde:

+5° till +40° C.

Nätverk:

Ethernet (DHCP och fast IP)
WI-FI via tillbehör TBH-RTWIFI

TIDOMAT Portal:

Kräver serverprogramvara TIDOMAT Portal 1.8 eller senare samt SSL-certifikat för säker kommunikation via https.

Rekommenderad kabeltyp:

Ethernet: UTP kat 5.

Mått:

280x183x105mm.

Vikt:

2 kg.

Artikelnummer:

RT-9390