RT-9100
Registreringsterminal RT-9100

Registreringsterminal RT-9100 används av personalen för att registrera sin arbetstid i realtid, enkelt och rättvist för alla.

Alla orsakskoder som behövs för att generera en korrekt lön, t.ex. tjänsteärende, semester, övertid och sjukdom anger den anställde enkelt direkt på pekskärmen. Även registrering av projekt i realtid är möjligt. Vid varje registrering visas saldo på skärmen, som kvittens på utförd registrering. Även en signal ljuder för att tydliggöra händelsen.

Vid eventuellt nätverksbortfall sparar terminalen registreringar lokalt. När terminalen åter är online skickas de sparade registreringarna per automatik till servern vilket säkerställer den anställdes arbetade tid. Upp till 25.000 registreringar klarar terminalen att spara lokalt.

Registreringsterminal RT-9100 läser beröringsfria kort och taggar och ansluts enkelt via nätverksanslutning för Ethernet eller via WI-FI.

För högsta användarvänlighet har terminalen en pekskärm med stora tydliga symboler. Allt för att det ska vara enkelt och gå snabbt för den anställde att registrera sin arbetstid.

Fler exempel på funktioner som finns i terminalen är läsa meddelande, visa veckoschema och koppla kortdata.

TEKNISKA DATA
Spänningsmatning:

5 VDC

Avläsningsteknik:

Beröringsfri MIFARE® 13,56
MHz ISO 14443A/B.

Bildskärm:

10.1”, 1920 x 1080 pixlar,
LED.

Placering:

Inomhus

Temperaturområde:

+5° till +40° C.

Nätverk:

WI-FI (DHCP eller fast IP)
Ethernet (DHCP)

Rekommenderad kabeltyp::

Ethernet: UTP kat 5.

Mått (BxHxD):

300x199x113mm

Artikelnummer:

RT-9100